Dvsc–újpest

Dzsudzsák 65 tizenegyesből illetve Zivzivadze 5 Antonov. Az Újpest edzője közel állt a szívinfarktushoz.


Pin On Magyarorszag

évét az idén ünneplő DVSC egymást követő második alkalommal kapott ki az NB I-ben.

. OTP Bank Liga 24. DVSC Újpest live on the UFO. Percben amikor a DVSC éppen.

A klub legendáit a szombaton 1430-kor kezdődő Debreceni VSCÚjpest mérkőzés kezdőrúgásánál is köszönthetik a drukkerek. Március 12-én ünnepli alapításának 120. A nap reggel gyermek labdarúgótornával indul a pallagi akadémián majd 12 órától már streetfood-dal és különböző szabadtéri játékokkal várnak mindenkit a Nagyerdei Stadionnál.

In the 24th round of football NB I the DVSC which is celebrating its 8th and 120th anniversary will receive the 9th Újpest one place and one point behind it. 1 day agoA klub legendáit a szombati DVSC-Újpest mérkőzés kezdőrúgásánál köszöntötték a szurkolók a Nagyerdei Stadionban. 22 hours agoA fennállása 120.

Születésnapján fantasztikus hangulatban várta az Újpest elleni mérkőzést Debrecen városa. Zúgott a taps a Nagyerdei Stadionban. Paks - Debreceni VSC 0204.

Legutóbbi hírek Fontos győzelem. A meccs előtt Varga Mihály pénzügyminiszter Bánki Erik MLSZ elnökségi tag Papp László polgármester és Kósa Lajos egyesületi elnök jelenlétében. 2 days agoAz Újpest az utóbbi találkozóin megmutatta milyen jó formában van utóbbi négy bajnokijából egy döntetlen mellett hármat megnyert és a kupában is továbbjutott.

Follow the OTP Bank Liga live Football match between DVSC and Újpest FC with Eurosport. Újpest ÉLŐ SZÖVEGES TUDÓSÍTÁS ITT. A DVSC csapata fogadta az UTE alakulatát a labdarúgó NBI.

Az Újpest már az 5. A teljes összefoglalója statisztikákkal és kiemelt eseményekkel. Az DVSC eredményei real-time frissülnek.

A második vonalból egy évad után feljutó DVSC az első fordulóban a Honvéd otthonában nyert 41-re a nyitányon így hatalmas volt az érdeklődés a csapat első hazai meccse iránt. Tabella Galéria M GY D V P G. Debreceni VSC - Zalaegerszeg.

Értékes pontokat szerzett a Loki vasárnap Felcsúton miután 2-0-ra nyert a Puskás Akadémia otthonában. Debreceni VSC-Újpest FC 1-2 0-2 Debrecen 6011 néző v. A DVSC csapata fogadta az UTE alakulatát a labdarúgó NBI.

Az Eurosport az Ön forrása a legfrissebb mérkőzés frissítésekért. A győztes visszatérés megtette a hatását Debrecenben. OTP Bank Liga 17.

8 év után sikerül. Különleges mezben lépnek pályára a születésnapon. Debreceni VSC - Újpest 2003.

évét az idén ünneplő DVSC egymást követő második alkalommal kapott ki az NB I-ben. A debreceni futball ikonjait ismerték el a szavazók. A DVSC szerdán közölte hogy a szurkolók szavazatai alapján a klub történetének legjobb játékosa a 11-szeres válogatott négyszeres magyar bajnok Sándor Tamás lett.

DVSC Újpest FC. Az első félidőben egyértelműen jobban futballozott riválisánál a vendég Újpest amely már az ötödik percben előnybe került Zivzivadze révén majd a szünetig sokkal többet birtokolta a labdát a házigazdáknál és. Fordulóval folytatódik az OTP Bank Liga a DVSC szombaton 1930 órától tv.

18 hours agoA fennállása 120. A hétvégén a 13. Ennek ellenére úgy gondolom a csapatom tudja miként lehet megnyerni ezt az összecsapást nyilatkozta a DVSC vezetőedzője Joan Carrillo.

Catch the latest DVSC and Újpest FC news and find up to. Percben megszerezte a vezetést. A születésnap fénypontja nyilván a Loki-Újpest rangadó ám a mérkőzésen kívül is lesz program bőven hívja fel a figyelmet a DVSC honlapja.

Csak kattints a kiválasztott ország nevére a bal oldali menüben és válaszd ki a követni kívánt bajnokságot bajnoki eredmények kupaeredmények egyéb meccsek. Megvan a legjobbak sorrendje. Croizet jobb oldali beadását követően Zivzivadze közeltől a léc alá vágta a labdát 01.

A hazaiak 8 ponttal csak a 12. Sugar Mizzy March 12 2022. új szurkolói póló és remek borok.

A DVSC Shop kínálata tovább bővül. A mérkőzés 2-2 arányú döntetlennel zárult. Forduló DVSC Újpest FC 4-0 0-0 összefoglalóIratkozz fel az MLSZ TV csatornájára.

M4 Sport az Újpest otthonában lép pályára. Az ünnepi alkalmából a klubvezetés már jóval a mérkőzés előtt várja a szurkolókat a Nagyerdei Stadionnál ahol. The match starts at 445 PM on August 8th 2021.

A tetszésnyilvánítás kivételesen nem a szép meccsjelenetnek szólt hanem a debreceni futball legendájának a kezdőrúgást elvégző Herczeg Andrásnak. Április 24-én vasárnap 17 óra 30-tól lesz a Derbi. évfordulóját a DVSC amely ezen a napon az Újpest csapatát fogadja az NB I 24.

Follow the match in our constantly updated coverage. Helyen állnak azonban szinte minden futballszakember véleménye megegyezik abban hogy Michael. 22 hours agoVereség az ünnepen.


Makrai Gabor A Kazincbarcika Utan A Kisvarda Ellen Is Betalalt Felkeszulesi Merkozes Dvtk Kisvarda 1 2 Sports Jersey Jersey Sports


Tomislav Mazalovic Otp Bank Liga 10 Fordulo Honved Dvtk Otp Bank Otp Sports


Polgar Kristof Szoglet Utan Talalt A Kazincbarcika Kapujaba Felkeszulesi Merkozesen 2018 2019 Felkeszulesi Merkozes Kbsc Basketball Court Sports Basketball


Pin On Szurkoloink A 2018 2019 Es Szezonban


Icso Zsolt Mezokovesd Dvtk 2 4 0 1 Felkeszulesi Merkozes Movie Posters Movies Poster


Murtaz Daushvili Debreceni Vedovel A Nyakan Tops Sports Jersey Fashion


Dvsc Debrecen Club Sports Clubs Playing Cards


Pin On Football Club Wallpapers


Murtaz Daushvili Debreceni Vedovel A Nyakan Tops Sports Jersey Fashion


Pin On Szurkoloink A 2019 2020 As Szezonban


Ghim Tren Dvtk 2019 2020


Pin On Szurkoloink A 2019 2020 As Szezonban


Ferencvaros Kupagyoztes Hard Hat Hats


A Dvtk Gyoztes Csapata A Mariupol B Ellen Hatso Sor Ribanszki Kadar Bacsa Vadasz Elek Abdouraman Tisza Elso Sor Gosztonyi Vagi Goher Rudolf


Icso Zsolt Mezokovesd Dvtk 2 4 0 1 Felkeszulesi Merkozes Movie Posters Movies Poster


Download Wallpapers Debreceni Vsc Logo Material Design 4k Dvsc Red White Abstraction Hungarian Football Club Emblem Debrecen Hungary Otp Bank Liga Fo Design De Materiais Material Design Futebol

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel